Ege Postası
Geri

Denizli'de korkutan deprem!

Denizli'de Honaz ilçesi merkezli 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, il merkezinde de hissedildi.
Denizli'de korkutan deprem!
Haberler / Güncel
26 Nisan 2018 Perşembe 14:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, saat 14.37'de, Honaz ilçesi merkezli olarak 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 10 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, Denizli il merkezinde de hissedildi. Depremin can ve mal kaybına yol açmadığı öğrenildi.

DEPREM KORKUTTU

Denizli'nin Honaz ilçesinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem, özellikle yüksek katlı binalarda hissedildi. Denizli merkezindeki binalarda depremi hissedenler, koşarak, merdivenlerden aşağı indi. Gazi Bulvarı'ndaki özel lisenin bulunduğu binada depremi hisseden öğrenciler, soluğu aşağıda aldı. Bazı öğrenciler, deprem nedeniyle baygınlık geçirirken, öğretmenler ve diğer öğrenciler ise onları sakinleştirmeye çalıştı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLEDİ

Denizli'nin Honaz ilçesinde meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem,  bir marketin güvenlik kamerasınca görüntülendi. Deprem anında market çalışanları sarsıntıyı hissetmeleriyle birlikte dışarıya çıkıyor. Sarsıntı sırasında marketteki raflarda bulunan ürünler ve tabelalar sallanıyor.

(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası