Ege Postası
Geri

Denizli'de 'serada yeşeren umutlar' projesi

DENİZLİ’de, İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde eğitim gören 20 öğrenci, serada çiçek yetiştirerek, rehabilite ediliyor.
Denizli'de 'serada yeşeren umutlar' projesi
Haberler / Ege
5 Mart 2013 Salı 13:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 DENİZLİZihinsel engelli çocukların eğitim gördüğü Denizli İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, “Serada Yeşeren Umutlar” konulu bir projeyi hayata geçirdi. Proje kapsamında 20 engelli öğrenci, yılda 100 bin çiçek yetiştirmek için çalışmalara başladı. Üretilen ilk çiçekleri öğrenciler, Denizli’nin Ak Partili Belediye Başkanı Osman Zolan’a hediye etti. Başkan Zolan, belediyenin ihtiyaç duyduğu mevsimlik süs bitkilerinin bir bölümünü proje kapsamında engelliler tarafından üretilen çiçeklerden karşılayarak, destekte bulunduklarını söyledi.


Belediye Başkanı Osman Zolan, “Serada Yeşeren Umutlar" projesi ile 20 zihinsel engelli öğrencinin hem üretime katıldığını hem de ekonomik olarak ailelerine destek olduklarını belirtti.

Projenin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ödüllendirildiğini de hatırlatan Başkan Zolan, “İstiyoruz ki engellilerimiz hayatın içinde olsun. Engellileri hayatın içinde tutmak, üretimin içinde tutmak istiyoruz. Topluma bir şeyler kazandırsınlar, üretsinler ve üretirken mutlu olsunlar istiyoruz” dedi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası