Ege Postası
Geri

Denizli'nin 'hanımağası' hayatını kaybetti

Denizli'nin önde gelen şirketlerini çocuklarıyla yöneten "hanımağa" lakaplı 81 yaşındaki Neslihan Akça tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Denizli'nin 'hanımağası' hayatını kaybetti
Haberler / Ege
15 Ekim 2018 Pazartesi 08:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özel bir hastanede tedavi gören Akça, dün akşam  hayatını  kaybetti. 

Akça'nın cenazesi bugün öğlen vakti Ulu Cami'de kılınacak cenaze  namazının ardından Asri Mezarlık'taki aile kabristanlığına defnedilecek.

Yöresel kıyafetlerinden vazgeçmeyen Akça,  kentin ilk hazır beton ve  asfalt üretim tesisini kurdu, geri dönüşüm, inşaat gibi sektörlerin ardından  medya sektörüne de adım atan Akça yerel yayın yapan televizyon, radyo ve gazeteyi  grup bünyesine katmasıyla tanınıyordu.

Neslihan Akça 1970 yılında Acıpayam'ın köyünden Denizli'ye 8 çocuğuyla  göçmüş, bir kamyonla başladığı taşımacılık işini eşi Abdullah Akça'nın  rahatsızlığı sonrası üstlenmiş ve yaklaşık 300 milyon liralık cirosu ve bin  çalışanıyla kentin en büyük şirketlerinden birini çocuklarıyla yönetmişti. AA

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası