Ege Postası
Geri

Derbi bitti kavga bitmedi

Büyük dostlukla başlayan ancak taraftarların küfürleri ve dışarıdaki kavgalarıyla gölgelenen Karşıyaka-Göztepe derbisinin yankıları sürüyor. Göztepe 2'nci Başkanı Fatih Dalan, ezeli rakip Karşıyaka Futbol Şube Yöneticisi Mustafa Özçakar'ın verdiği yemeğe gitmesini eleştiren taraftarlara yanıt verdi. Dalan, Göztepe'ye saygısızlık yapan Karşıyaka 2'nci Başkanı Cengiz Bakır ile aynı ortamda bulunmasının söz konusu olmadığını söyledi.
Derbi bitti kavga bitmedi
Haberler / Spor
14 Kasım 2015 Cumartesi 14:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Dalan'ın bu yemeğe gitmesine tepki gösteren Göztepeliler sosyal medya üzerinden yaptıkları çağrıda istifasını isterken, Karşıyaka yenilgisi ardından Göztepeli yöneticinin kutlama yaptığını ima etti. Göztepe'ye ithafen, "Prenses" kelimesini kullanan Karşıyaka 2'nci Başkanı Cengiz Bakır'ın hala özür dilemediğini de ifade eden futbolseverler, Dalan'ın buna rağmen yemeğe gitmesine tepki gösterdi. Dalan ise yaptığı açıklamada, şöyle dedi:
"Mustafa Özçakar kardeşimin daveti üzerine yemekte bulundum. Maçı Göztepe kazansa ben de Özçakar'ı Göztepe'de yemeğe davet edecektim. Tabii ki Göztepe'ye saygısızlık yapan Cengiz Bakır ile aynı ortamda bulunmam söz konusu değil. Bakır'la ne yüz yüze, ne de telefonla hayatım boyunca konuşmadım. Göztepe'ye o talihsiz sözü söyleyen kişiye en yüksek seviyede cevap veren kişi de Mustafa Özçakar kardeşimdir." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası