Ege Postası
Geri

Derbi öncesi büyük hazırlıkta 'Narin' detayı

Trabzonspor taraftarı, Beşiktaş derbisine renkli bir koreografi ile hazırlanıyor. Şenol Güneş ve Narin detayları ile dolu gösteri merakla bekleniyor.
Derbi öncesi büyük hazırlıkta 'Narin' detayı
Haberler / Güncel
14 Eylül 2024 Cumartesi 15:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Papara Park'ta oynanacak Trabzonspor - Beşiktaş derbisi öncesi bordo-mavili taraftarların hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

İki takım, 103. kez karşı karşıya gelecekken, Trabzonspor taraftar grupları bu önemli karşılaşma için özel bir koreografi üzerinde çalışıyor. Edinilen bilgilere göre, koreografinin ana temasını Şenol Güneş figürü oluşturacak.

Ayrıca, yaklaşık bin 200 balon, 40 el bayrağı ve çok sayıda pankartın kullanılacağı bu özel gösteride, son dönemde Türkiye gündeminde öne çıkan Narin'e ithafen de bir görselin yer alacağı öğrenildi. 

Trabzonspor tribünlerinde taraftarların görsel şovla takımlarına destek vermeye hazırlandığı bu derbi, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. (Sözcü)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası