Ege Postası
Geri

Deri'n Fikirler'de tasarımlar yarışacak

Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği tarafından bu yıl "Doğal İzler" teması ile 6. kez düzenlenen Türkiye'nin tek deri tasarım ve üretim yarışması olan Deri'n Fikirler Deri Üretim ve Tasarım Yarışması'nın finali 2 Haziran Perşembe günü La Vie-Nouville'de yapılacak.
Deri'n Fikirler'de tasarımlar yarışacak
Haberler / Ekonomi
1 Haziran 2016 Çarşamba 12:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Deri'n Fikirler Tasarım Yarışması'ndaki başarı çizgisinin sürekli yukarı doğru olduğuna işaret eden Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Zandar, "6 yıldır düzenlediğimiz yarışmamıza Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Deri Tanıtım Grubu başından beri büyük destek veriyor. Biz de başarılı ve sektöre katkı sağlayan bir yarışma yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

Deri'n Fikirler Deri Üretim ve Tasarım Yarışması'nda birinci olacak takım 10 bin TL, ikinci takım 6 bin TL ve üçüncü takım 4 bin TL'lik ödülün sahibi olacak. Ayrıca yarışmada dereceye giren 1 tasarımcıya Ekonomi Bakanlığı'nın destekleri kapsamında yurtdışındaki önemli tasarım okullarından birinde 2 (iki) yıl süre ile eğitim hakkı verilecek. 

STAHL FİRMASI SPONSOR
Yarışmaya bu yıl deri kimyasalları sektörünün lider firmalarından, merkezi Hollanda'da bulunan Stahl firması sponsor oldu. İlk üç takımın deri mühendisine 23 ülkede 11 üretim tesisi 38 laboraturarı ve yaklaşık 1800 çalışanı ile 1930'dan beri deri kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren Hollanda Stahl şirketine bağlı Stahl Campus'te staj imkanı verilecek. Yarışma jürisinde Stahl Kimyadan Ricard Salvado, Issey Miyake'nin de mezunu olduğu Tokyo'da bulunan Bunka Gakuen Graduate School dekani Sanae Kosugi de bulunuyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası