Ege Postası
Geri

Dermoskin BB Krem 5'i bir arada

Kapatıcı özelliği ile cilt tonunu eşitleyen, tek başına ya da makyaj bazlı kullanılarak çok yönlü bir cilt bakımı sağlayan Dermoskin BB Krem 5'i Bir Arada, cildi nemlendiren, ince çizgi ve cilt kusurlarını azaltmaya yardımcı olan bir cilt bakım kremidir.
Dermoskin BB Krem 5'i bir arada
Haberler / Genel
30 Ağustos 2017 Çarşamba 12:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kapatıcı özelliği ile cilt tonunu eşitleyen, tek başına ya da makyaj bazlı kullanılarak çok yönlü bir cilt bakımı sağlayan Dermoskin BB Krem 5'i Bir Arada, cildi nemlendiren, ince çizgi ve cilt kusurlarını azaltmaya yardımcı olan bir cilt bakım kremidir. Mat ve solgun ciltlerde cildi canlandırma özelliği ile sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm veren Dermoskin BB Krem, ipeksi yapısı ile kolayca sürülmekte, SPF 50 filtre özelliği ile cildi UVA/UVB ışınlarına karşı korumaya yardımcı olmaktadır.

 BB Krem Nedir'

Blemish Balm yani BB krem, kusur kapatıcı ve cilt tonunu düzenleyici bir üründür. C vitamini içeriği ile güçlü bir antioksidan etkiye sahip olan Dermoskin BB Krem, cilt tonunu açmaya ve cildi sıkılaştırmaya yardımcı olmaktadır. Sürüldüğü andan itibaren cildi tazeleyerek ışıltılı ve parlak bir görünüm kazandırmakta, mat ve solgun cildi canlandırarak aynı zamanda makyaja hazırlamaktadır.

 BB Kremin Özellikler?

Dermoskin BB Kremin beş önemli özelliği ön plana çıkıyor. Hyaluronic Acid, Panthenol ve Licorice Extract içerikli Dermoskin BB Krem cildin hem nem tutma kapasitesini arttırmakta hem de cildi nemlendirerek kurumuş ciltleri yumuşatmaya yardımcı olmaktadır. Cilde elastikiyet kazandırmanın yanında kuruyan cildin kaşınma sorununa da etkili bir çözümdür.

Cildin renk tonunu eşitlemeye yardımcı olurken leke oluşumun engellemeye de yardımcıdır. SPF 50 güneş korumalı bir cilt bakım kremi olarak UV ışınlarına karşı cildi korumakta, yeni cilt lekeleri oluşumunu engellemeye yardımcı olmaktadır. Cildin sıkılaşmasında önemli olan Vitamin A, Vitamin CHamamelis Virginiana ve Licorice Extract içeriği ile Dermoskin BB Krem, cildin uzun süre elastikiyetini korumasına yardımcı olur. UVa hasarlarına karşı cildin iyileşmesini hızlandıran kremin cilt üzerinde hasarları iyileştirmede %50 oranında etkili olduğu klinik deneylerle kanıtlanmıştır.

 BB Krem Nasıl Kullanılır'

Dermoskin BB Kremin her gün düzenli olarak temizlenmiş cilde uygulanması önerilmektedir. Hem nemlendirici, hem makyaj bazı hem de güneş koruyucu olarak etkili bir sonuç elde etmek için düzenli kullanılması önemlidir. Gün içinde ihtiyaç duyulduğunda tazelenmekte, güneş koruyucu olarak kullanıldığında sık-sık yenilenmesi gerekmektedir. Sedefsi yapısı ile kolay uygulanan bir ürün olan Dermoskin BB Krem, cilt bakımında zengin içeriği ile çok yönlü bir bakım kremidir.

Ürünlerimizle ilgili detaylı bilgi için www.dermoskin.com.tr web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası