Ege Postası
Geri

Dervişoğlu: İYİ Parti gençlerin umudu oldu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 1. bölge 1. sıra Milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, ülkenin ekonomik açıdan da kötü yönetildiğini belirterek, “Bu ülkede ekonomi durdu, canlandıracağız; fabrikalar şalterlerini indirdi, yukarı kaldıracağız; tarlalar ekilmez oldu, ekilir hale getireceğiz; gençler umutsuz, geleceğe dair kaygılar yaşıyor, onlara umut vereceğiz; dış politikada itibar kaybettik, geri kazanacağız” dedi. İYİ Partili Dervişoğlu iktidara yüklendi
Dervişoğlu: İYİ Parti gençlerin umudu oldu
Haberler / Yerel Politika
20 Haziran 2018 Çarşamba 09:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Narlıdere ve Menderes’te vatandaşlarla bir araya geldi. Dervişoğlu, gittiği yerlerde esnafı ziyaret etti, kahve toplantıları gerçekleştirdi.

Dervişoğlu, pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener etrafında birleşmenin şart olduğunu belirterek, “Şartlar ne olursa olsun Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkanla birlikte olmalıyız. Çünkü ben demokrasi, huzur, barış, kardeşlik istiyorum. Millet olarak kavgalardan yorulduk. Çocuklarımıza, torunlarımıza bu kavgaları, tartışmaları miras bırakmak istemiyorum” dedi.  

16 YILDIR BU ÜLKEDE KÖTÜ İŞLER YAPILIYOR

İnsanların farklılıklarının ne olduğuyla ilgilenmediğini, önemli olan azami müşterekler olduğunu vurgulayan İYİ Partili Dervişoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Müştereklerimiz var; bu vatanı, bayrağı seviyoruz. Mübarek dinimizi, milli ve manevi değerlerimizle birlikte harmanlayıp bir yaşam biçimine dönüştürüyoruz. Sen niye benim farklılıklarımla, ayrılıklarımla uğraşıyorsu? Bana kucaklaşmayı anlatsana! Kötü bir şey mi istiyoru? Tam 16 yıldır bu memlekette kötü işler yapılıyor. Bu ülkede ekonomi durdu, canlandıracağız; fabrikalar şalterlerini indirdi, yukarı kaldıracağız; tarlalar ekilmez oldu, ekilir hale getireceğiz; gençler umutsuz, geleceğe dair kaygılar yaşıyor, onlara umut vereceğiz; dış politikada itibar ve irtifa kaybettik, geri alacağız. Bunlar zor işler değil. İyi insanın kötü iş yapması ve kötüyü tarif etmesi zor. Çünkü o kötü insanın işi.  Bizim işimiz kolay, iyiyi, vatan sevgimizi anlatacağız. Kardeşlik duygusunu tarif edeceğiz. Doğru siyaset anlayışı budur.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası