Ege Postası
Geri

Dervişoğlu'ndan iktidara tepki: Kızılay’a söyleyecek lafınız yok mudur?

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, tribünlerde yükselen "hükümet istifa" sesleri tartışmalarına dahil oldu. Dervişoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe ve Beşiktaş’a demediğini bırakmayan iktidar sahiplerinin, felaket tüccarlığı yapan Kızılay’a söyleyecek lafı yok mudur? Haydi konuşun, bu bir samimiyet ya da samimiyetsizlik testidir!.." dedi.
Dervişoğlu'ndan iktidara tepki: Kızılay’a söyleyecek lafınız yok mudur?
Haberler / Politika
27 Şubat 2023 Pazartesi 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Kahramanmaraş merkezli depremlerdeki can kayıpları ve sonrasında yaşananlar nedeniyle önceki gün Fenerbahçe-Konyaspor maçında dün de Beşiktaş- Antalyaspor karşılaşmasında tribünlerden "hükümet istifa" sloganları yükseldi.

Başta MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olmak üzere İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve iktidar cephesinden peş peşe yapılan açıklamalarla slogan atan taraftarlara tepki gösterildi.

Ülke gündemi bir anda futbol maçlarında ve sonrasında yaşananlara çevrilirken, muhalefet cephesinden de tepkiler gecikmedi.

DERVİŞOĞLU: HAYDİ KONUŞUN!

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, sosyal medyadan tepkisini dile getirdi.

Dervişoğlu, "Fenerbahçe ve Beşiktaş’a demediğini bırakmayan iktidar sahiplerinin, felaket tüccarlığı yapan Kızılay’a söyleyecek lafı yok mudur? Haydi konuşun, bu bir samimiyet ya da samimiyetsizlik testidir!.." dedi.

KIZILAY'DA NE OLMUŞTU?

Kızılay’ın iştiraki olan Kızılay Çadır ve Tekstil AŞ’nin, 11 ilde büyük yıkıma ve çok sayıda can kaybına neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin üçüncü gününde sanatçı Haluk Levent’in kurduğu AHBAP Derneği’ne 46 milyon TL karşılığında 2 bin 50 çadır sattığı ortaya çıkmıştı. Ayrıca AHBAP, Kızılay’dan satın aldığı çadırlarla kurduğu çadırkentin kontrolünü de AFAD’a devretmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası