Ege Postası
Geri

Destici'den Milli Savunma Bakanı Güler'e taziye telefonu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, babası vefat eden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'i telefonla arayarak taziyelerini iletti.
Destici'den Milli Savunma Bakanı Güler'e taziye telefonu
Haberler / Politika
10 Şubat 2024 Cumartesi 16:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Önceki gün hayatını kaybeden BBP Aydın İl Başkanı Abdülbaki Bozdemir'in ailesine taziye ziyareti ve partililerle yapacağı toplantı için İzmir'e gelen Destici'yi, havalimanında BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, AK Parti İl Başkanı Bilal Saygılı, MKYK üyesi Rıdvan Eşin ve çok sayıda partili karşıladı.

Destici, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda babası vefat eden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'i telefonla arayarak taziyelerini bildirdi. Destici, "Başımız sağ olsun. Fikret Amcanın vefatına üzüldük. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Allah sizlere uzun ömürler versin. Sizler devletimize ve milletimize lazımsınız" dedi. 

ESKİ İL BAŞKANININ AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 8 Şubat'ta hayatını kaybeden, partisinin eski Aydın İl Başkanı Abdülbaki Bozdemir'in Söke ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde oturan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Destici'ye AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş, BPP Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Eşin ve partililer eşlik etti. Ziyarette konuşan Destici, başsağlığı dileyerek, Bozdemir için dua okudu. Destici, "Bozdemir, hoşgörülüydü, sabırlıydı, ahlaklıydı. İyi bir Müslümandı, iyi bir mümindi, iyi bir dava adamıydı. Onu kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Mekanı cennet olsun. Allah onu orada sevdikleriyle birlikte kılsın" dedi.

Daha sonra Efeler ilçesine geçen ve Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde partililerle bir araya gelen Destici, İstanbul Küçükçekmece'de belediye başkan adayına yapılan saldırıyı da kınadı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası