Ege Postası
Geri

Dev Sağlık İş Sendikası’ndan işe geri iade talebi

Dev Sağlık İş Sendikası Bölge Temsilciliği, Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde 811 gün önce işten atılan işçilerin işlerine geri iade edilmesi talebiyle hastane önünde eylem yaptı.    Eylemci grup adına konuşan Dev Sağlık...
Dev Sağlık İş Sendikası’ndan işe geri iade talebi
Haberler / Güncel
17 Nisan 2013 Çarşamba 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dev Sağlık İş Sendikası Bölge Temsilciliği, Samsun Gazi Devlet Hastanesi’nde 811 gün önce işten atılan işçilerin işlerine geri iade edilmesi talebiyle hastane önünde eylem yaptı.

    Eylemci grup adına konuşan Dev Sağlık İş Sendikası Bölge Temsilcisi Yüksel Arslan, “Bizler sendikaya üye olmak gerekçesiyle işten atıldık ve hastane önünde 811 gündür adaletin tecelli etmesini bekliyoruz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı çıkıyor ve taşeron işçilere sendikaya üye olmaları yönünde çağrıda bulunuyor. Biz sendikaya üye olduk ve bedelini gördük. Bizler sendikal hakkımızın bize tanınması ve iş kanunundan doğan hakların geri verilmesi için mücadele verdik ve vermeye de devam edeceğiz.” dedi.

    Dev Sağlık İş Sendikası Bölge Temsilcisi Yüksel Arslan, sadece işten atılan işçilerin işlerine geri iade edilmesi konusunda mücadele verdiklerini, gerekirse 811 gün daha hastane önünde bekleyişlerine devam edeceklerini ifade etti.

    Çeşitli sivil toplum kuruluş temsilcilerinin destek verdiği eylem sonrası, grup sessiz bir şekilde dağıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası