Ege Postası
Geri

Devler İzmir'de kupa mesaisinde

BASKETBOLDA takımların sezonun ilk resmi maçlarına çıkacağı Spor Toto Türkiye Kupası'nda, İzmir'in 2-4 Ekim tarihlerinde evsahipliği yapacağı (D) Grubu'nun medya tanıtım toplantısı Özel Türk Koleji Uşakizade Köşkü'nde yapıldı. Halkapınar Spor Salonu'nda, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Medical Park, Erdemir ve Olin Edirne'nin yer aldığı (D) Grubu'nun tanıtım toplantısına, Fenerbahçe Ülke Antrenörü Simone Piangiani, Erdemir Antrenörü Hakan Demir, Olin Edirne Antrenörü Gökhan Taştimur ile takım kaptanları katılırken, yurtdışında özel turnuvaya katılan Galatasaray Medical Park'tan temsilci yer almadı.
Devler İzmir'de kupa mesaisinde
Haberler / Spor
1 Ekim 2012 Pazartesi 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-TBF Ligler Direktörü Ahmet Araşan, ilk iki sırayı alan takımların Sekizli Final'e kalacağını hatırlatarak, "Bu sezonun ilk Galatasaray Medical Park-Fenerbahçe Ülker derbisi de İzmir'de oynanacak. Perşembe 19.15'teki karşılaşmada Fenerbahçe taraftarları Halkapınar Spor Salonu'na Atatürk Stadı'nın bulunduğu tarafından girecek. Galatasaraylılar ise salonun ESHOT otoparkına bakan normal girişini kullanıp, müsabakayı batı tribününden izleyecekler. Basketbolseverler biletleri, Biletix gişeleri ve web sitesinin yanısıra, Halkapınar Spor Salonu'ndaki gişelerdende alabilecek." dedi. 

Spor Toto Türkiye Kupası (D) Grubu'nda yarınki programı şöyle: 18.00 Fenerbahçe-Erdemir, 20.15 Galatasaray-Olin Edirne. Her gün iki maç için de geçerli olacak olan biletler, salondaki yerleşime göre 12, 22.50, 33.50, 45.00 ve 56.00 TL'den satışa çıkarıldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası