Ege Postası
Geri

Devrim Barış Çelik'ten 'zafer' mesajları

CHP Önceki Dönem Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetimizin 100ncü yılında yıkılan umutlar bu seçimde yeniden yeşerdi. Genel seçimlerde yaşanan hayal kırıklığı yerini bu yerel seçimle mutluluğa bıraktı. Bizleri gururlandırdı. Cumhuriyet Halk Partisi, benim yaşımdan büyük bir zamandır ilk defa bir seçimde birinci parti oldu.  Sosyal demokratlar toplumun tüm kesimlerinin oyunu aldı. İşte bu tarihi bir fırsattır" dedi. 
Devrim Barış Çelik'ten 'zafer' mesajları
Haberler / Politika
31 Mart 2024 Pazar 23:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Önceki Dönem Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, sosyal medya hesabından tarihi zafere ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Devrim Barış Çelik açıklamasında, "Cumhuriyetimizin 100ncü yılında yıkılan umutlar bu seçimde yeniden yeşerdi. Genel seçimlerde yaşanan hayal kırıklığı yerini bu yerel seçimle mutluluğa bıraktı. Bizleri gururlandırdı. Cumhuriyet Halk Partisi, benim yaşımdan büyük bir zamandır ilk defa bir seçimde birinci parti oldu.  Sosyal demokratlar toplumun tüm kesimlerinin oyunu aldı. İşte bu tarihi bir fırsattır" dedi. 

Çelik'in açıklamasının tamamı şu şekilde;

"Tarihi bir gün yaşıyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi uzun yıllardır ilk defa bir seçimden birinci parti çıktı.

Cumhuriyetimizin 100ncü yılında yıkılan umutlar bu seçimde yeniden yeşerdi. Genel seçimlerde yaşanan hayal kırıklığı yerini bu yerel seçimle mutluluğa bıraktı. Bizleri gururlandırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi, benim yaşımdan büyük bir zamandır ilk defa bir seçimde birinci parti oldu.  Sosyal demokratlar toplumun tüm kesimlerinin oyunu aldı. İşte bu tarihi bir fırsattır.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, kurucu değerlerimiz ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerinin ışığında toplumsal barışın yeniden tesisi, müreffeh bir Türkiye’nin inşası ve geleceğe umutla bakan gençlerin ülkesi olma yolunda önemli bir aşama kaydedildi.

Öncelikle bu süreci yöneten başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür Özel ve merkez yönetimini,  bu sürece önemli katkısı olan belediye başkan adaylarımızı, belediye meclis adaylarımızı, il genel meclisi adaylarımızı ve her seçimde canla başla çalışan Cumhuriyet Halk Partisi’nin vefakakar örgütünü yürekten kutluyorum.

Seçimleri kazanan tüm yol arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası