Ege Postası
Geri

Dikili'de 5 organizatör tutuklandı

İzmir'in Dikili İlçesi'nde yapılan iki ayrı operasyonda, Yunanistan'ın Midilli adasına geçmeyi planlayan 84 Afganistan uyruklu mülteci yakalandı. Gözaltına alınan biri yabancı uyruklu 5 organizatör ise tutuklandı.
Dikili'de 5 organizatör tutuklandı
Haberler / İzmir
26 Mart 2016 Cumartesi 16:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mülteci geçişlerinin en yoğun olduğu bölgelerden Dikili'de denetim yapan jandarma ekipleri, Bademli Mahallesi'nde, şüphelendikleri minibüsü durdurdu. İstanbul'dan geldiği saptanan minibüs içerisinde 28 Afganistan uyruklu mülteci yakalandı. Ayrıca sürücü S.H., gözaltına alındı. Sürdürülen operasyonda, mültecilerin geçişinde kullanacakları bot ve malzemeleri taşıyan kamyonetteki yabancı uyruklu A.İ. ile onlara öncülük yapan otomobildeki L.Ö., H.A. ve H.D. de yakalandı. Bu arada bölgedeki araştırmalarını sürdüren jandarma, bu kez de Çandarlı Mahallesi Fransız Çiftliği bölgesinde, 56 Afganistan uyruklu mülteciyi daha yakaladı. Mülteciler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. Sorguları tamamlanıp adliyeye gönderilen, biri yabancı uyruklu 5 organizatör ise tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası