Ege Postası
Geri

Dikili'de 52 mülteci yakalandı

İZMİR'in Dikili İlçesi'nden lastik botla denize açılan Suriye ve Afgan uyruklu 52 mülteci, Bademli açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.
Dikili'de 52 mülteci yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
8 Mart 2016 Salı 20:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bu sabah devriye görevini yürüten Dikili Sahil Güvenlik ekipleri, Bademli açıklarında içinde kadın ve çocukların da bulunduğu bir lastik botu fark etti. Bölgeye hareket eden Sahil Güvenlik ekipleri, bottaki kişilerin umut yolculuğunu çıkan Suriye ve Afgan uyruklu mülteciler olduğunu belirledi. Lastik bottan alınan 52 mülteci, Dikili Sahil Güvenlik Komutanlığı'na götürüldü. 



Öte yandan jandarma ekipleri de dün sabah, deniz kıyısında bir otobüste 60 mülteci yakaladı. Otobüsün bagajında can yeleği ve bot gibi çeşitli malzemeler ele geçirildi. Kaçan otobüs şoförünün arandığı öğrenildi. Yakalanan mülteciler, Dikili'deki Spor Salonu'na götürüldü. Salonun kapasitesinin aşıldığı, şuan için 400 aşkın mültecinin burada bekletildiği öğrenildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası