Ege Postası
Geri

Dikili'de 7 organizatör tutuklandı

İzmir'in Dikili İlçesi'nde, yasa dışı geçişleri engellemek için çalışma yürüten jandarma, 46 mülteci ile 7 organizatörü yakaladı. Göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Dikili'de 7 organizatör tutuklandı
Haberler / 3. Sayfa
1 Mart 2016 Salı 18:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir İl Jandarma Komutanlığı, birçok defa faciayla sonuçlanan umut yolculuklarına engel olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu amaçla insan kaçakçılığı ile ilgili kritik yerlerde yol kontrol noktaları oluşturuldu, denetim yapıldı. Dikili'nin Bademli Mahallesi Pissa Plajı'nda geçen pazar günü denetim yapan jandarma, 46 mülteci ile organizatör olduğu öne sürülen 7 Türk'ü gözaltına aldı. Çevrede yapılan araştırmada, bir şişme bot, bir tekne motoru ve iki ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla adliyeye sevk edilen 7 zanlı tutuklandı. Mülteciler ise işlemlerinin tamamlanmasının ardından İzmir Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası