Ege Postası
Geri

Dikili'de kaldırım ve bordür döşeme çalışmaları tam gaz

​Dikili Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde başlattığı kaldırım ve bordür taşı yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Dikili'de kaldırım ve bordür döşeme  çalışmaları tam gaz
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Aralık 2014 Çarşamba 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dikili Belediyesi ekipleri tarafından kentin çeşitli cadde ve sokaklarında tüm hızı ile sürdürülen çalışmalardaki yeni etap daha önceden Çandarlı Yolu olarak kullanılan Gazipaşa Mahallesi 39. Sokak ile İsmetpaşa Mahallesi Şehit Sami Akbulut Caddesi bağlantı sokakları oldu.  İsmetpaşa Mahallesi Şehit Sami Akbulut Caddesi bağlantı sokakları ile Gazipaşa Mahallesi 39. Sokak'ta başlanılan kaldırım yenileme çalışmalarında kırılan, bozulan ve kullanılamaz duruma gelen kaldırımlar yenilenirken, bordür ve kilit parke taşları da yenileriyle değiştiriliyor. 
 
"Var Gücümüzle Çalışıyoruz"
 
Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin çeşitli cadde ve sokaklarında sürdürülen  çalışmalar hakkında bilgi veren Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "Kentimizin her noktasındaki sorunları çözmek ve hemşerilerimize en kaliteli  hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzde bu amaç doğrultusunda çalışma başlatarak günden güne büyümekte ve gelişmekte olan ilçemizin tüm kaldırımlarını yenilemek, ihtiyaç olan noktalara yeni kaldırımlar yapmak için sokakları, caddeleri şantiyeye çevirdi.  Zaten 30 Mart’tan itibaren Dikili Belediyesi laf üreten değil hizmet üreten bir belediyedir. Tüm çalışma arkadaşlarımızla el ele verip kentimizin ihtiyaçlarına çözüm üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın ilçemizin sokaklarında, caddelerinde daha rahat yürüyebilmelerini sağlamak adına kaldırım düzenleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası