Ege Postası
Geri

Dikili'de meclisten onay çıkmadı: Kredi ve satış krizi

Dikili Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Tosun, belediyenin yüksek borç oranına karşın yeniden kredi kullanıp üç arsanın satışını isteyince partisinin meclis üyeleriyle karşı karşıya geldi. Başta partisinin 4 meclis üyesi olmak üzere AK Partili ve bir bağımsız meclis üyesi duruma tepki gösterip, talep için onay gereken Nisan ayı Meclis Toplantısı’na katılmayarak durumu protesto etti. Çoğunluk sağlanamadığı için toplanamayan meclis yarına ertelendi. Dikili'de meclis yapılmadı
Dikili'de meclisten onay çıkmadı: Kredi ve satış krizi
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Nisan 2018 Çarşamba 20:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEP0STASI-Dikili Belediyesi Meclisi’nin Nisan ayı toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un kullanmak istediği 5 milyon 650 bin TL miktarındaki kredi ve üç arsanın satış talebine tepki gösteren 4 CHP’li, 3 AK Partili ve bir bağımsız meclis üyesinin katılmaması nedeniyle gerçekleştirilemedi. Başta CHP’li meclis üyeleri olmak üzere AK Partili ve bağımsız meclis üyelerinin de tepki gösterdiği kredi ve arsa satışı krizi nedeniyle gerçekleştirilemeyen meclis toplantısı yarına ertelendi.

MECLİS ÜYELERİ YÜKSEK BORÇ ORANINA KARŞIN YENİ KREDİ VE SATIŞA SICAK BAKMIYOR

Dikili Belediyesi Meclisi’nin Nisan ayı toplantısı meclisin açılması için gerekli olan yarıdan bir fazla çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle yarına ertelenirken, duruma tepki gösteren meclis üyeleri belediyenin yüksek oranlarda borcu olmasına karşın yeni kredi isteme ve arsa satışı talebinin durumu düzeltemeyeceği ve belediyenin mali tablosunu düzeltmeyeceği, hatta bozacağını belirtti.

GÖZLER ERTELENEN TOPLANTININ GERÇEKLEŞİP GERÇEKLEŞMEYECEĞİNDE

Toplantıya katılmayan CHP’li meclis üyeleri ile partilerinin Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun arasında uzun süredir çeşitli konularda oluşan fikir ayrılıkları ve tartışmalara kredi talebi ve arsa satış krizi de eklenmiş oldu. Öte yandan şimdi gözler gerçekleşemediği için ertelenen Nisan ayı meclis toplantısının yapılıp yapılamayacağına çevrildi. CHP ve AK Partili ve bağımsız meclis üyelerinin aynı tutumu sürdüreceği bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası