Ege Postası
Geri

Dikili'ye çok amaçlı salon yapılıyor

İzmir'in Dikili ilçesinde içerisinde sosyal, kültürel faaliyetler ile sanatsal aktivite ve etkinliklerin düzenleneceği 'çok amaçlı salon projesi' hayata geçirilecek.
Dikili'ye çok amaçlı salon yapılıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Ekim 2016 Salı 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dikili Belediyesi tarafından 1 milyon 399 bin 900 TL'ye ihale edilen ve Cumhuriyet Mahallesi 313 Sokak 722 Ada 3 Parsel üzerinde bin 500 metrekarelik alanda yapılacak olan kentin ilki olma özelliğini taşıyan modern çok amaçlı salonun 5 ay sonra hizmete sunulması planlanıyor. Proje kapsamında gerçekleştirilen inşai çalışmaları yerinde inceleyen Dikili Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Buğra Akın, tesisin deprem yönetmeliğine uygun, Avrupa normlarına sahip, tam donanımlı olarak düzenleneceğini bildirdi.

Akın, "Önümüzdeki 6 aylık süreçte başkanımızın çok önem verdiği 4 projeye daha start vereceğiz. Bu projelerin de hayat bulması ile kentimiz ilklere kavuşmaya devam edecek. İlk çok amaçlı modern spor salonumuzu, ilk otantik hamamımızı, ilk tam donanımlı kreşimizi ve ilk modern kültür merkezimizi çok yakında halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası