Ege Postası
Geri

Dilan Polat’tan mektup: Çaresiz oluşum beni üzüyor

Gazeteci İsmail Saymaz'ın sorularına mektupla yanıt veren Dilan Polat, cezaevinde dışarıdaki hayatıyla taban tabana zıt bir hayat yaşadığını belirttti. Polat, "Özellikle son günlerde hayatın bir cilvesi olduğuna inanıyorum" dedi.
Dilan Polat’tan mektup: Çaresiz oluşum beni üzüyor
Haberler / Güncel
28 Kasım 2023 Salı 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan ve geçen hafta Çorlu Cezaevi’ndeki eşi Engin Polat’ı arayarak intihar etmek istediğini belirten Dilan Polat, Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz’ın bu gelişmeyle sorularına karşılık bir mektup gönderdi.

Saymaz’ın bugünkü köşesinden aktardığına göre, sorulara yanıt vermeyen Dilan Polat, daha sonra geniş bir mektup yazacağını belirtti.

Daha sonra yazacağı mektupta soruları yanıtlayacağını ifade eden Dilan Polat’ın avukatı üzerinden gönderdiği mektup şu şekilde:

‘SUÇLAMALARA KARŞI ÇARESİZ OLUŞUM BENİ ÜZÜYOR’

“Saygıdeğer İsmail Bey, avukatım Hüseyin ağabey ile göndermiş olduğun soruları zaman az olduğundan tamamı ile cevaplandıramıyorum. Soruların bir kısmı şirketin mali ve vergisel konuları ile ilgili olduğu için haberdar değilim zaten.

Diğer kısmı ile ilgili samimi olarak şunları söyleyebilirim. Evet, burada çok üzgünüm. Üzüntümün en büyük kaynağı çocuklarımı göremeyişim. Hakkımdaki haksız suçlamalara karşı çaresiz oluşum da beni üzüyor. Ama Allah dayanma gücü veriyor. Dışarıdaki hayatım ile buradaki hayatım arasında taban tabana zıtlık var. Özellikle son günlerde hayatın bir cilvesi olduğuna inanıyorum. Keşkelerimle ilgili daha objektif ve samimi bir mektup yazacağım. Çocuğunuz aydınlığınıza sebep olsun. Başarılarının devamına dilerim ağabey.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası