Ege Postası
Geri

Doğruyol güven tazeledi

Türk Sağlık Sen İzmir 1 Nolu Şube 6. Olağan Genel Kurulu Bornova Öğretmenevi'nde gerçekleşti. Mevcut Başkan Ahmet Doğruyol, tek liste girdiği seçimi kazanarak güven tazeledi.
Doğruyol güven tazeledi
Haberler / İzmir
13 Kasım 2017 Pazartesi 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sağlık iş kolunda en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan Türk Sağlık Senin İzmir 1 Nolu Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu Bornova Öğretmenevi'nde gerçekleşti. Mevcut başkan Ahmet Doğruyol'un tek liste olarak girdiği seçimlerde 115 delege oy kullandı. Delegelerin 114'ü Doğruyol ve ekibine oy atarken, bir oy boş çıktı. Seçim zaferini kazanan Doğruyol, ekibiyle 4 yıl daha görevde kalacak.

17 yıllık şube başkanlığı süre içerisinde ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını anlatan Doğruyol, “Vatandaşlarımızın dili, dini, ırkı, mezhebi, meşrebi ile  işimiz yoktur. Bu insanlar bizim vatandaşımız. Nereye kada? Devlete millete ihanet etmediği yere kadar bizim vatandaşımızdır. Biz bu hassasiyetle sendikacılığı yapmaya çalışıyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası