Ege Postası
Geri

Doğum gününü bedavaya getirdi

Can Bonomo, sahnede 28. yaşını kutladı.
Doğum gününü bedavaya getirdi
Haberler / Magazin
18 Mayıs 2015 Pazartesi 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ünlü şarkıcı Can Bonomo konser verdiği Bronx Pi Sahne adlı mekanda ‘Bir taşla iki kuş vurayım’ diyerek 28. doğum gününü bedavaya getirdi. Bonomo, yakın arkadaşlarını telefonla arayarak ‘Benim bu gece Bronx Pi Sahne’de konserim var. Bu gece 28. yaş günüm gelirseniz sevinirim. Sahnedeki perfonmansımı da görmüş olursunuz dedim.” dedi. Kaptan Amerika hayranı olan Bonomo’nun pastası Kaptan Amerika olunca çocuklar gibi sevindi. Bonomo, “Bana bugün helikopter hediye geldi. Bütün gün onunla oynadım.” diyerek gülmeye başladı. Şarkıcı, “28 yaşına bastım, geçen sene meğersem 27′ymişim” diyerek de espiri yaptı.

Sevgilisi Didem Soylu’nun almış olduğu hediyeyi açıklamayan Bonomo çok iyi dost olduğu Sertap Erener’in hediyesi olan Cura’yı elinden bırakmadı. Bonomo, “Çaldım ama biliyorum beğenmediler, beni sevdikleri için de bir şey söyleyemediler, onlara resmen işkence yaptım.” dedi. (Sözcü)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası