Ege Postası
Geri

Doktorları dinlemedi, Mecliste rahatsızlandı

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, tiroid bezlerinde yaşadığı problem nedeniyle ameliyat oldu. Bir aylık rapor verilen Erol, anayasa değişikliği için rapor süresi dolmadan Meclis’e geldi. Ancak ilk oylamadan önce rahatsızlanınca oyunu kullanamadan ayrılmak zorunda kaldı.
Doktorları dinlemedi, Mecliste rahatsızlandı
Haberler / Politika
11 Ocak 2017 Çarşamba 08:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, bir süre önce normal kontrolden geçince trioid bezlerinde problem olduğu tespit edildi. Doktorlar zaman geçirilmeden hemen ameliyat kararı verdi.

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de özel bir hastanede bıçak altına yatan Erol’un, trioid bezleri alındı. Doktorlar Erol’un enfeksiyon kapma olasılığına karşı kendisine bir aylık rapor verdi ve mümkünse kalabalık ortamlardan uzak durarak dinlenmesini ve zorunlu kalmadıkça konuşmamasını öğütledi.

Bir süre İzmir’de dinlenen Erol, rapor süresi dolmamasına rağmen anayasa değişikliği oylaması için soluğu Ankara’da aldı. 

Anayasa değişikliğinin tümü üzerindeki görüşmelere katılan Erol, gecenin ilerleyen saatlerinde rahatsızlandı. 

Grup Başkanvekili Engin Altay ve CHP izmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın uyarısı üzerine hastaneye giden Erol’a serum tedavisi uygulandı.

Doktorların Meclis ortamında enfeksiyon kapmaması için mutlaka dinlenmesi gerektiği uyarısı üzerine Erol buna rağmen dün yeniden TBMM’ye geldi. Erol’un Grup Başkanvekili Engin Altay tarafından uyarıldığı ve tekrar İzmir’e dönerek dinlenmeye çekileceği öğrenildi. 

Erol'un rahatsızlığıyla ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da bilgilendirdiği, CHP Lideri'nin ise geçmiş olsun dileklerini ileterek, dinlenmesinin daha yararlı olacağını kendisine aktardığı öğrenildi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası