Ege Postası
Geri

Domingo: Futbol golü daha çok atan tarafın kazandığı bir oyun

Kasımpaşa’ya 2-1 yenilen Sivasspor’da antrenör Cesar Domingo, “Futbol golü daha fazla atan tarafın kazandığı bir oyun olduğu için Kasımpaşa bu maçı kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz." dedi.Domingo maç sonrası yaptığı değerlendirmede,...
Domingo: Futbol golü daha çok atan tarafın kazandığı bir oyun
Haberler / Spor
21 Eylül 2013 Cumartesi 22:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kasımpaşa’ya 2-1 yenilen Sivasspor’da antrenör Cesar Domingo, “Futbol golü daha fazla atan tarafın kazandığı bir oyun olduğu için Kasımpaşa bu maçı kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz." dedi.

Domingo maç sonrası yaptığı değerlendirmede, "İlk yarıda Kasımpaşa'nın üstünlüğü ile geçen bir maçtı. 2. yarıda biz biraz ağırlığımızı koyduk ve bizim üstünlüğümüzle ile geçti karşılaşma. Ama futbol golü daha fazla atan tarafın kazandığı bir oyun olduğu için Kasımpaşa bu maçı kazandı. Kendilerini tebrik ediyoruz." şeklinde konuştu.

Sivassporlu Mehdi ve Rafik Djebbour ise 2. yarı iyi pozisyonlar üreterek ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, kendi evlerinde oynadıkları maçı kaybettiklerini bunun da kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını söylediler.

Defans oyuncusu Ziya Erdal da, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını anlatarak, "Kazanmak istiyorduk. Gerçekten bize yakışmayacak bir oyun sergiledik. 2. yarı daha iyi oynadık. Maçı çevirmek için çabaladık ancak yetmedi. Önemli bir 3 puan kaybettik." dedi.

“3 PUANLA AYRILDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ”

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze ise Sivasspor gibi zor bir deplasmandan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Sivasspor’un zor bir deplasman olduğunu ve gerçekten iyi top oynayan takım olduğundan bahseden Arveladze, “Bu hafta baya konuştuk ,çalıştık. İlk devre iyi oynadık, her şey yolundaydı. Verilmeyen bir gol var. Net bir gol. Olmayan bir faul sonrası son dakikada gol yedik. Golü atan kaliteli oyuncuydu. Gol bizi devre arasında etkiledi. İlk yarıda net pozisyonlar var. Oyunu ilk yarı bitirebilirdik. 2. devre Sivasspor’a şansı verdik 2-1'den sonra, seyirciden ve rakipten baya baskı yedik. Ama takım ayakta kaldı. Herkes takım ruhunu gösterdi. Oyuncuları tebrik ediyorum, zor bir maçtan 3 puanla dönmek tüm camiayı çok mutlu etti." açıklamasını yaptı.

Kasımpaşalı Adem ve kaleci İlker de, Sivasspor’un önemli bir deplasman olduğunu belirterek, İlk yarı iyi oynadıklarını ancak İkinci yarı ilk yarıya nazaran daha az pozisyona girdiklerini dile getirdiler. 2. yarı Sivasspor ve seyirci baskısına rağmen galip geldiklerini bunun için mutlu olduklarını ifade ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası