Ege Postası
Geri

Dost Market'e küçüklerden dev destek

BORNOVA Belediyesi'nin ihtiyaç sahiplerinin erzak ihtiyacını ücretsiz olarak karşılayabilmesi için hayata geçirdiği Dost Market'e sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel İzmir Nokta Okulları destek verdi.
Dost Market'e küçüklerden dev destek
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Ekim 2015 Salı 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bornova Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşların aylık erzaklarını istedikleri gibi seçip, alabilmeleri için açtığı Dost Market'e yapılan bağışlar her geçen gün artıyor. Türk Kızılayı Bornova Şubesi ile yapılan işbirliği protokolünün ardından, pek çok kurum ve kuruluşun da düzenli bağışçı olarak destek verdiği Dost Market, öğrencilerin harçlıklarından biriktirdikleri paralarla doldurdukları raflarla da ayrı bir anlam kazandı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Özel İzmir Nokta Okulları Dost Market'e destek verdi. Yıl boyunca devam edecek proje kapsamında her cuma günü Özel Nokta Okulları'ndan iki sınıf Dost Market'e bağış yapacak. İlk bağışı ise 4. ve 7. sınıf öğrencileri yaptı. Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hamamcılar'ın Dost Market'in işleyişi hakkında bilgiler verdiği öğrenciler büyük bir heyecanla yanlarında getirdikleri temel ihtiyaç maddelerini raflara yerleştirdi.



Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Dost Market'in yardımlaşma ruhunun katlanarak artmasında önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Belediye olarak Dost Market'i kurduk, raflarını doldurduk, ihtiyaç sahiplerini istedikleri ürünü istedikleri zaman alabilecekleri bir sisteme kavuşturduk. Ama bu proje halkımızın oldu. Yardımsever vatandaşlarımız sayesinde Dost Market, Bornova'nın markası oldu. Çorbada benim de tuzum olsun diyen herkese halkımız adına teşekkür ediyorum" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası