Ege Postası
Geri

Döverek eşini öldürdü, "pişmanım" dedi

Muğla'da, tartıştığı iki çocuğunun annesi 26 yaşındaki Gizem Günay'ı döverek öldüren 27 yaşındaki Gökhan G. sevk edildiği adliyede tutuklandı. Savcılıktaki ifadesinde Gökhan G. eşini kıskançlık yüzünden aralarında çıkan tartışma nedeniyle öldürdüğünü, pişman olduğu söyledi.
Döverek eşini öldürdü,
Haberler / 3. Sayfa
8 Ağustos 2016 Pazartesi 16:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Menteşe ilçesi, Orhaniye Mahallesi Marmaris Bulvarı üzerinde bir apartmanda kalorifer ateşleyicisi olan Gökhan G., geçen 6 Ağustos'ta gecesi evinde bir süre içki içti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Gökhan G. ile ev kadını olan Gizem Günay arasında tartışma çıktı. İddiaya göne, tartışmanın uzaması üzerine sinirlenen Gökhan G., aldığı alkolünde etkisiyle eşine, tekme atıp, yumruklamaya başladı. 

Hırsını alamayan öfkeli koca, mutfaktan eline geçirdiği sopayla genç kadına vurmaya başladı. Gürültüleri duyan apartman sakinlerinin, durumu polise ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, eşi tarafından dövülerek ağır yaralanan genç kadını ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Beyin kanaması geçirdiği ve dalağının patladığı belirlenen iki çocuk annesi kadın ameliyata alındı. Sabaha kadar süren ameliyatta Günay, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Günay'ın cesedi, kesin ölüm nedenin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, eşini döverek öldüren öfkeli koca ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 

Polisteki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen Gökhan G., tutuklandı. Gökhan G.'nin savcılıktaki ifadesinde, "Düğüne gitmiştim. Biraz alkol aldıktan sonra gece geç saatlerde eve geldim. Evde de içmeye devam ettim. Eşimle aramda kıskançlık yüzünden tartışma çıktı. Alkolün etkisiyle bir anda sinirlerime hakim olamadım. Kendimin, eşimin ve çocuklarımın hayatını kararttım. Pişmanım" dediği öğrenildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası