Ege Postası
Geri

Dükkanını kapatan esnaftan ihtiyaç sahiplerine bayram hediyesi

İzmir’in Bayraklı ilçesinde esnaflık yapan fakat pandemi nedeniyle BAĞ-KUR borcunu ödeyemediği için dükkanını kapatmak zorunda kalan Özeyir Akyol’dan örnek davranış. Ekmek teknesini kapatan Akyol, bu nedenle işlettiği tuhafiye dükkanında elinde kalan giyisileri ihtiyaç sahiplerine dağıtacağını duyurdu.
Dükkanını kapatan esnaftan ihtiyaç sahiplerine bayram hediyesi
Haberler / İzmir
20 Nisan 2021 Salı 13:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bayraklı Osmangazi’de uzun süredir esnaflık yapan Özeyir Akyol, pandemi ve eşinin sağlık sebepleri nedeniyle kadın giyim üzerine olan dükkanını kapatmak zorunda kaldı.

Akyol’un işlettiği Efeler Tuhafiye’de elinde kalan ürünleri ihtiyaç sahiplerine dağıtacağını açıkladı.

Akyol, kapatmak zorunda kaldığı dükkanında kalan ürünleri ihtiyacı olan vatandaşların kendi zevklerine göre seçmesi için bir kampanya başlattı.

Örnek olacak bu yardımlaşma projesini hayata geçiren Akyol’un tek istediği ise pandemi nedeniyle yoğunluk oluşturmadan ihtiyaç sahiplerinin dükkana gelmeden önce kendisine ulaşması oldu.

Kampanya kapsamında, kadın giyim ürünlerine ihtiyacı olan vatandaşlar, Osmangazi’de bulunan Efeler Tuhafiye’den temin edebilecek.

İrtibat numarası: 0 542 845 29 20

Bu arada İzmir Barosu avukatlarından Samet Tekin’in organize ettiği Bayraklı’da Güç Birliği Platformu’nun Ramazan Bayramı öncesi başlattığı kampanyaya katılan Özeyir Akyol’un bu örnek davranışı ihtiyacı olan vatandaşları sevindirecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası