EGEPOSTASI - Buca Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Belediye Başkanı Görkem Duman'ın geçtiğimiz günlerde tutuklanmış, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmıştı.
Bugün Buca Belediye Meclisi'nde, Duman'ın boşalan koltuğu için Başkan Vekili seçimi gerçekleştirildi. Yapılan oylamada, CHP'nin adayı Hüseyin Benzer kazandı.
Görevden alınan eski Belediye Başkanı Görkem Duman, sosyal medya hesabı üzerinden Benzer'e tebrik mesajı paylaştı.
Duman şu ifadeleri kullandı:
"Buca Belediye Başkan Vekili seçilen değerli ağabeyim Hüseyin Benzer'i tebrik ediyor, görevinde yürekten başarılar diliyorum.
Buca halkının iradesine dimdik sahip çıkan tüm Meclis Üyesi çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim. Doğduğum, büyüdüğüm ve sevdalısı olduğum Buca’mızda altı oklu bayrağımız dalgalanmaya devam edecek. Hizmet bayrağını çok daha ileriye taşıyacağımızdan şüphem yok. Hepinizi çok seviyorum. En kısa sürede yeniden yanınızda, aranızda olmak dileğiyle"
