Ege Postası
Geri

Dündar'dan yine manidar Kocaoğlu paylaşımı

Gazeteci/Yazar Uğur Dündar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu'na yönelik Twitter'dan yine manidar bir paylaşım yaptı. Dündar'dan yine manidar Kocaoğlu paylaşımı
Dündar'dan yine manidar Kocaoğlu paylaşımı
Haberler / Yerel Politika
1 Haziran 2016 Çarşamba 13:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - Gazeteci/Yazar Uğur Dündar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yönelik sosyal medyadan manidar paylaşımlarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi ve TOBAV tarafından düzenlenen olan Demokrasi Şehitleri Anma etkinliği için hazırlanan afişte yakın dostu gazeteci İzmir Milletvekili Atilla Sertel'in adının olmamasıyla ilgili “İGC Bşk.Atilla Sertel de konuşmacı ama, adı afişte yok!Popülaritesinin yüksekliği birilerini rahatsız mı ediyor'” tweeti atan Dündar, geçtiğimiz günlerde de Kocaoğlu'nun Binali Yıldırım'ın Başbakan olması sürecinde söylediklerini manidar şekilde kişisel hesabına taşımıştı.

Kocaoğlu'nun "Gönlümdeki isim Binali Yıldırım" dediği ifadelerin yer aldığı haberleri paylaşan Dündar, son olarak Kocaoğlu'na yönelik bir manidar paylaşım daha yaptı.

 

İSTER İNAN İSTER İNANMA ÜLKESİ OLDUK
Dündar, Kocaoğlu'nun İzmir'de Başbakanlık Ofisi'nde Yıldırım'ıziyaret ettiği haberi paylaşarak "Yaşananların kimseyi şaşırtmadığı "ister inan, ister inanma" ülkesi olduk" notunu yazdı. 

Dündar'ın yakın dostu olan İzmir Milletvekili Atilla Sertel ile Kocaoğlu'nun da arası iyi değil...Sertel ismi kulislerde Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olarak geçiyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası