Ege Postası
Geri

Dünya Çevre Haftası’nda Akkum plajında temizlik

1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası ve Dünya Çevre Günü kutlama etkinlikleri kapsamında Çevre Müfettişleri, Çevre ve Çocuk Akademisi, Akkum’da sahil temizliği gerçekleştirdi.
Dünya Çevre Haftası’nda Akkum plajında temizlik
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Haziran 2024 Salı 15:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Seferihisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Urla Şube Müdürlüğü ve İzmir Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu işbirliği ile Akkum Plajında kıyı temizliği yapıldı. İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Halit Ergin, İlçe Jandarma Komutanı Abdülkadir Şimşek, Seferihisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç, Seferihisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ejder Çakır, Yarımada Çevre Şube Müdürü İdil Uzunoğlu, Kent Konseyi Başkanı Sevil Ege, Yeşilin Çocukları Projesi yürütücü ve gönüllüleri, Elim Patinde Projesi yürütücü ve gönüllüleri, öğrencileri ve çok sayıda gönüllü, sahil temizliğine katıldı. 

Akkum plajına kurulan Geri Dönüşüm Atölyesi’nde çocuklar atık kâğıtlardan ve yapraklardan geri dönüşüm ile tekrar kullanılabilecek kâğıt elde ettiler. Çocukların topladığı çöpleri ayrıştırılarak tekrardan Geri Dönüşüm Atölyesine teslim edildi. Etkinlikte aynı zamanda Jandarma Sualtı Arama Kurtarma ekipleri Akkum plajında dip temizliği yaptı.

Etkinlik bünyesinde yürütülen ‘’Dünya Ortak Evimiz, Sıfır Atık Geleceğimiz’’  etkinliği için mavi bayraklı plajını temin eden Seferihisar Belediyesi, aynı zamanda Dünya Çevre Haftası etkinliğine mal malzeme, sıfır atık kutuları ve ekip desteği de verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası