Ege Postası
Geri

Dünya şampiyonası hazırlıkları Demirkazık'ta

Büyükler Dünya Kickboks Şampiyonası hazırlıkları Demirkazık kamp eğitim merkezinde devam ediyor. Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığı’nın 2013 faaliyet programı içerisinde yer alan büyükler K-1 Rules ve Low Kick Dünya Şampiyonası...
Dünya şampiyonası hazırlıkları Demirkazık'ta
Haberler / Spor
23 Eylül 2013 Pazartesi 12:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Büyükler Dünya Kickboks Şampiyonası hazırlıkları Demirkazık kamp eğitim merkezinde devam ediyor. Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanlığı’nın 2013 faaliyet programı içerisinde yer alan büyükler K-1 Rules ve Low Kick Dünya Şampiyonası Hazırlık Kampı, Niğde Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi’nde devam ediyor.

Kick Boks Milli Takımı, Kamp Müdürü ve Milli Takım Antrenörü Yusuf Şener, 4 Milli Takım Antrenörü 36 milli takım sporcusu olmak üzere 41 kişilik kadrosu, KKTC’den 1 antrenör 4 sporcu, Niğde’den ise 1 antrenör 4 sporcu eşliğinde dünya şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.

Kamp Müdürü ve Milli Takım Antrenörü Yusuf Şener yaptığı açıklamada; "Dünya şampiyonası hazırlıklarını Demirkazık Kamp Eğitim Merkezi'nde yapmaktan memnunuz, bu kamp merkezi rakım, oksijen ve her türlü ortam açısından Türkiye’de sayılı yerlerden biri, bize burada kamp yapma imkanını sunan başta federasyon başkanımız sayın Salim Kayıcı ile Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürümüz Harun Turhan’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Hedefimiz dünya şampiyonasında kürsüde İstiklal Marşımızı söyletip bayrağımızı göndere çektirmektir." dedi.

Ayrıca Yusuf Şener’in verdiği bilgiye göre, "Türkiye Kick Boks Milli Takımımız, Brezilya’nın Sau Poulo kentinde 01/05 Ekim 2013 tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Şampiyonası’na, K-1 Rules branşında 12 erkek 7 bayan ve Low Kick branşında 12 erkek 5 bayan sporcu ile katılacak." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası