Ege Postası
Geri

E sigara modelleri

Tek kullanımlık elektronik sigara modelleridir. Kullanım sonunda ne şarj edilebilen, nede kartuşu doldurabilen modellerden değildir. Kaleme benzer tarzı ile üzerinde tuşa basılarak yada ağzınıza yaklaştırdığınızda sensörlerin devreye girmesiyle buhar üretimine başlar.
E sigara modelleri
Haberler / Güncel
31 Ekim 2016 Pazartesi 17:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Öncelikle e sigara kullanılmaya başlanmadan önce kullanım kılavuzu dikkatle okunmalıdır. Nasıl kullanılacağı konusunda genel bilgileri burada bulabilirsiniz Elektronik sigara modellerinde her ürünün güvenlik sistemi kullanım şekli ve özellikleri birbirinden farklı olduğundan kendi ürününüzün özelliklerini ve kullanım şeklini ayrıca öğrenmeniz gerekmektedir. Bataryası pille çalışıyorsa pilleri takılmalı, şarj edilerek çalışıyorsa öncelikle USB kablo ile şarj edilmelidir. Eğer içeriğinde sıvısı doldurulmuş halde hazır olarak bulunuyorsa kullanıma hazırdır. Ancak bu likit bittiğinde ya tankı tamamen çıkararak değiştireceksiniz, yada bazı ürünlerin sahip olduğu özellikle yalnızca buhar başlığını çıkararak da ürünü doldurabileceksiniz.

E-Sigara Ek Ürünleri

E-Sigara ek ürünlerinden birisi e sigara bataryasıdır. Bu bataryaların özellikleri ve güvenliği neredeyse fiyatı ile doğru orantılıdır. Üst düzey kalitedeki ürünlerin watt ayarları fonksiyonel tuşlarından yapılabilmektedir. Madde olarak dayanıklı paslanmaz çelikten üretilmiş olanları tercih etmeniz faydanıza olacaktır. Üzerine takılan tankın direncini led ekranından gösteren çeşitleri de bulunmaktadır.

Elektronik sigara modelleri ek ürünlerinden bir diğeri de şarj kutusudur. Bu ürün kişilere hareket halindeyken yani dışarıdayken de sigaralarını şarj edebilme imkanı sunacaktır. USB şarj aleti de ek ürün olarak satılmaktadır ve tüm e sigara ürünleri ile uyumlu olabilen modelleri mevcuttur. Bu aparatlar taşınabilir şarjlarla diğer adıyla powerbanklarla kullanılabilmektedir. Taşınabilir şarjda yeşil ışık bataryanın dolduğu anlamına gelmekte iken, kırmızı ışık bataryanın şarj olmaya devam ettiği anlamını taşır. E sigara bataryalarının bazılarında vidalama bölümünün temizlenmesi gerektiği uyarısı bulunmaktadır. Ayrıca batarya dolduğunda enerji kaynağından çekilmeli, güvenli bulmadığınız enerji kaynaklarına bu ürünü takmamak gerekir. Aksi takdirde patlamalara veya yangınlara yol açabilmektedir.

E-Sigara Likit Çeşitleri

E sigaralarda ayrıca satılan e-likitlerde birçok meyveli çeşitler olduğu gibi, nikotin seviyeleri de satın alma esnasında seçilebilmektedir. Sadece dudak tiryakilerinde sıfır nikotinli seçenek tercih edilebilmektedir. Ayrıca piyasada 10 ml, 20 ml gibi ölçekler de bulunmakta kişi azaltmak isteği ölçüsünde bu miligram miktarından faydalanabilmektedir. Bazı e sigara likit içerikleri bitkisel gliserin,

doğal aroma esansı ve nikotinden oluşmaktadır. Bu ürünlerin içeriğine de bakılarak en az zararlı olanının seçilmesi tavsiye edilmektedir.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası