Ege Postası
Geri

EBSO’dan sanayiciye on-line hizmet

Ege Bölgesi Sanayi Odası, İzmirli sanayicilerin sıklıkla ihtiyaç duyduğu belge hizmetlerini elektronik ortama taşıdı. Sanayiciler EBSO’ya gelmeden Sicil Sureti, İngilizce Sicil Sureti ve Hali Faaliyet Belgesi’ni EBSO Üye Portalı’ndan alabilecekler.
EBSO’dan sanayiciye on-line hizmet
Haberler / Ekonomi
28 Ocak 2017 Cumartesi 11:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye’de ilk internet sitesini kuran Ege Bölgesi Sanayi Odası, teknolojinin hızla geliştiği, rekabetin her geçen gün arttığı, adete zamanla yarışır duruma geldiğimiz günümüzde üyelerinin ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek amacıyla EBSO Üye Portalı uygulamasını da başlattı. EBSO Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından geliştirilen yazılımla, sanayicilerin EBSO’nun sunduğu hizmetlere daha hızlı erişmesini sağlamak üzere sıklıkla ihtiyaç duyulan Sicil Sureti, İngilizce Sicil Sureti ve Hali Faaliyet Belgeleri elektronik ortamda temin edilebilecek. Talep edilecek belgelerin hızlı, güvenli ve kolaylıkla elektronik imzalı olarak e-posta veya ıslak imzalı olacak şekilde kargo ile sanayicilere ulaştırılacağı sistemin kullanım detayları ise http://uyeportal.ebso.org.tr adresinde yer alıyor.

2010 yılından bu yana online aidat ödeme uygulamasının ardından sanayicilere ihtiyaç duydukları belgeleri de yine elektronik ortamda vermeye başlayan EBSO, hizmet çeşitlendirmesi çalışmalarına da devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası