ŞİLAN KOCADAĞ/EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İZENERJİ, İZELMAN, İZDOĞA, EGEŞEHİR ve İZTARIM şirketlerinde çalışan işçiler için banka promosyon süreci geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Süreç kapsamında her bir iştirak için bankalar ayrı ayrı tekliflerini sunmuştu.
İLK İHALELERDE TEKLİFLER DİKKAT ÇEKMİŞTİ
Promosyon sürecinin ilk aşamalarında bankaların sunduğu teklifler kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı.
İZENERJİ için Yapı Kredi, Halkbank ve Akbank 40 bin TL, İş Bankası ise 45 bin TL teklif etmişti.
İZELMAN ihalesinde Halkbank ve Akbank 40 bin TL, Yapı Kredi 45 bin TL ile öne çıkmıştı.
İZDOĞA çalışanları için en yüksek teklif 60 bin TL ile İş Bankası’ndan gelirken, diğer bankalar 40 bin TL seviyesinde kalmıştı.
EGEŞEHİR ihalesinde ise Yapı Kredi 35 bin TL, Halkbank 40 bin TL, İş Bankası ise yıllık 15 bin TL olmak üzere toplam 45 bin TL teklif sunmuştu.
İZTARIM için Ziraat Bankası ve Yapı Kredi 30 bin TL, İş Bankası 35 bin TL, Halkbank ve Akbank ise 40 bin TL teklif vermişti.
EGEŞEHİR’DE İHALE YENİDEN YAPILDI
EGEŞEHİR çalışanları için bugün yeniden ihale masası kuruldu. Bankalar arasında kıyasıya rekabetin yaşandığı ihale 17 tur sürdü. Uzun süren pazarlıkların ardından Vakıfbank, 79 bin TL’lik promosyon teklifiyle ihaleyi kazandı.
DİĞER İŞTİRAKLER SIRADA
EGEŞEHİR ihalesinin tamamlanmasının ardından gözler diğer belediye şirketlerine çevrildi. İZENERJİ, İZELMAN, İZDOĞA ve İZTARIM için promosyon ihalesi sürecinin önümüzdeki günlerde devam edeceği öğrenildi.