Ege Postası
Geri

EGİAD'da ilk aday

Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) 14. dönem yönetim kurulu aday grubu, Karaca Otel’de düzenlediği basın toplantısı ile üyelerini tanıttı.
EGİAD'da ilk aday
Haberler / Ekonomi
12 Ekim 2016 Çarşamba 11:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Toplantıda konuşan başkan adayı Aydın Buğra İlter, "İzmirimize bir sosyal kuluçka merkezi kazandırmayı arzu ediyoruz. İzmir'in birlikte üretme ve yaratma sistematiği üzerine kurulmuş açık inovasyon merkezi haline gelmesini hayal ediyoruz. İzmir’in iş ve yatırım hayatına yönelik mukayeseli üstünlükleri ile ilgili çalışmalar yapmayı ve İzmir’de bir sanayi zirvesi organize etmeyi planlamaktayız" dedi. 

EGİAD Kasım ayında gerçekleştirilecek genel kurulda iki yıl görev yapacak yeni yönetimi belirleyecek. Yönetime adaylığını açıklayan ilk ve şuan için tek grup başkan adayı Aydın Buğra İlter, Karaca Otel'de gerçekleştirdiği basın toplantısında, "Bizler paylaşımcı, katılımcı ve proaktif bir anlayışla 26 yılı geride bırakan derneğimizin iki yıl için yönetimine talip oluyoruz. Üyelerimizin takdirleriyle göreve geldiğimizde EGİAD’ın kurumsallaşması adına bugüne kadar yapılan çalışmaları sonuçlandırıp daha etkili bir sivil toplum örgütü olmaya çalışacağız. EGİAD olarak İzmir’i girişimciliğin ve inovasyonun merkezi haline getirmeyi amaçlıyoruz. Melek yatırımcılık ile ilgili yaptığımız çalışmaların yanında, inovasyon, kurum içi girişimcilik, aile içi girişimcilik ve sosyal girişimcilik ile ilgili çalışmalara odaklanacağız. İzmirimize bir sosyal kuluçka merkezi kazandırmayı arzu ediyoruz. İzmir'in birlikte üretme ve yaratma sistematiği üzerine kurulmuş açık inovasyon merkezi haline gelmesini hayal ediyoruz. İzmir’in iş ve yatırım hayatına yönelik mukayeseli üstünlükleri ile ilgili çalışmalar yapmayı ve İzmir’de bir sanayi zirvesi organize etmeyi planlamaktayız" dedi. 

Başkan Adayı Aydın Buğra İlter'in grubunda seçime girecek yönetim kurulu üye adayları şöyle; 

"Ali Barçın, Alican İper, Gökmen Ulusoy, Anıl Yüksel, Baran Kayhan, Deniz Küçükkurt, Didem Veryeri Aslan, Elif Koç, Zehra Demirakça Odabaşıoğlu, Mahir Kaplan, Mustafa Aslan, Tolga Şekercioğlu, Övünç Emre, Barış Kaşka, Ekin Pehlivanoğlu, Ertuğ Can, Mesut Özdamar, Özüm İlter Demirci, Frederic Fatih Pagy, Olgar Erdoğanlar, Irmak Tan, Onur Öktem, Fatih Mehmet Sancak, Alp Avni Yelkenbiçer, Fatih Avcı ve Kaan Özhelvacı." (DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası