Ege Postası
Geri

EİB'den kuruluş yıldönümü yemeği

Ege İhracatçı Birlikleri'nin (EİB) 80. kuruluş yıldönümü yemeğinde 2019 yılında ihracat rekorlarının kırılması dileğinde bulunuldu.
EİB'den kuruluş yıldönümü yemeği
Haberler / Ekonomi
6 Ocak 2019 Pazar 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EİB Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi'nin ev sahipliği yaptığı, bir otelde düzenlenen geceye, Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım ve Ege İhracatçı Birlikleri çatısı altında bulunan 12 ihracatçı birliğinin yönetim ve denetim kurulu üyeleri eşleriyle katıldı. EİB gala yemeğinde konuşan Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, 2018 yılını 13.4 milyar dolar ihracat ile geride bıraktıklarını ve EİB tarihinin en yüksek rakamına imza attıklarını, bundan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Eskinazi, "Rekor ihracat rakamına büyük küçük katkı koyan tüm ihracatçılarımız 'ihracatın kahramanları' oldu. 2019 yılından da bol ihracat, sağlık ve mutluluk diliyoruz" diye konuştu.

Ege İhracatçı Birlikleri'nin yemeğinde, Show Band Orkestrası ve Aşkın Nur Yengi sahne aldı. Ege İhracatçı Birlikleri yönetim kurulu başkanları, Aşkın  Nur Yengi ile birlikte yeni yıl pastası kesti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası