Ege Postası
Geri

ERMÜDER'in futbol turnuvasında DAP birinci oldu

Erzurum Mühendisler Derneği (ERMÜDER) tarafından 10 kurumun katılımıyla Kurumlararası Futbol Turnuvası düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün (GHSİM) Kazım Karabekir Spor Kompleksi'ndeki sentetik sahalarında gerçekleşen...
ERMÜDER'in futbol turnuvasında DAP birinci oldu
Haberler / Genel
5 Temmuz 2013 Cuma 18:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum Mühendisler Derneği (ERMÜDER) tarafından 10 kurumun katılımıyla Kurumlararası Futbol Turnuvası düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün (GHSİM) Kazım Karabekir Spor Kompleksi'ndeki sentetik sahalarında gerçekleşen turnuva, birbirinden renkli görüntülere sahne oldu.

Turnuva kapsamında GHSİM, DSİ, Karayolları, Çevre ve Şehircilik, TEİAŞ, TÜTEV, Doğu Anadolu Projesi (DAP), BOTAŞ, Tarım İl Müdürlüğü, Kamu Hastaneler Birliği gibi kurumlar takımlarını oluşturdu. Önce 2 gruba ayrılan takımlar, kendi aralarında karşılaşmalar yaptı. En çok puan toplayan takımlar gruptan lider olarak çıktı. Ardından grup ikincileri, karşı grupların liderleriyle yarı final karşılaşmalarını yaptı. Final karşılaşması DAP ile GHSİM arasında gerçekleşti. Karşılaşmayı 3-0 kazanan DAP turnuvanın birincisi oldu.

Birinci olan takıma kupasını Vali Yardımcısı Özgür Arslan verdi. Turnuvanın kupa törenine DAP Kalkınma İdaresi Başkanı Ahmet Demir ve ERMÜDER Başkanı Alper Küçük de katıldı. Küçük, turnuvayı kurumlar arasındaki iletişimi artırmak amacıyla düzenlediklerin söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası