Ege Postası
Geri

EXPO için anlamlı destek

Anadolu Birliği Derneği Genel Başkanı Koçali Al ve dernek yönetim kurulu üyeleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu ziyaret etti.
EXPO için anlamlı destek
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mart 2013 Pazar 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- Kendisini İzmir için adamış Başkan Aziz Kocaoğlu’nun her zaman yanında olduklarını söyleyen Al, 2020 EXPO nedeniyle İzmir’in çok önemli bir yıla girdiğini hatırlatarak “Başkanımız Aziz Kocaoğlu, EXPO için çok çaba harcıyor. Kentin gelişmesi için her kesimin destek vermesi gerekiyor. İzmir’in daha iyi yerlere gelmesi için biz de üzerimize düşeni yapmaya, elimizi taşın altına koymaya hazırız” diye konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getiren Başkan Kocaoğlu da, gelecek nesillere sağlıklı bir kent bırakmak istediklerini söyledi. Kent ekonomisini güçlendirmek için ciddi çaba harcadıklarını belirten Başkan Kocaoğlu, “Bunu yaparken çevreyi korumak istiyoruz. Biliyoruz ki, sanayi ve çevre dengeli bir şekilde gelişecek. Bunun yanı sıra, alt yapı ve ulaşım çalışmalarımıza aralıksız devam ederken kentsel dönüşüm ve kıyı tasarım projelerimizi hayata geçiriyoruz. Agora ile birlikte kentin tarihi dokusunu ayağa kaldırmaya çalışıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası