Ege Postası
Geri

EXPO’ya havayolu ve sağlık desteği

İZMİR'in EXPO 2020 yolculuğuna SunExpress Havayolları ve Medical Park Hastaneleri de destek verdi. EXPO 2020 Yürütme Kurulu Başkanı, İzmir Valisi Cahit Kıraç, kurum yetkilileriyle protokol imzaladı, lojistik ve haberleşme için sponsorluk çağrısında bulundu.
EXPO’ya havayolu ve sağlık desteği
Haberler / İzmir
27 Mart 2013 Çarşamba 14:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  EXPO 2020'ye talip olan İzmir'e sponsor desteği artıyor. EXPO 2020 Yürütme Kurulu Başkanı, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Hilton Oteli'nde düzenlenen toplantıda, Medical Park Hastanesi ve SunExpress ile protokol imzaladı. Vali Kıraç, lojistik ve haberleşme için sponsor arayışında olduklarını belirterek, destek çağrısında bulundu.

Kıraç, SunExpress'in yurt içi ve dışından İzmir'e gelecek ya da kentten gidecek olan delegeleri taşıyacağını, Medical Park'ın da delegelerin olası sağlık sorunlarını tedavi edeceğini söyledi. SunExpress Kurumsal İlişkiler Müdürü Serdar Alyamaç, Almanya Avusturya, Hollanda İsveç, İsviçre, Norveç, Fransa ve Kıbrıs'a 30 uçakla uçtuklarını, 35 destinasyon da İzmir'in EXPO yolculuğuna destek vereceklerini belirtti. Alyamaç, "SunExpress olarak bizim İzmir'e verdiğimiz katkılar belli. İzmir'in EXPO yolculuğunda biz İzmir'e veriyoruz ama kendimiz için aslında bu çabayı gösteriyoruz. 8 ülkeye 30 uçakla bu tanıtım desteğini sağlayacağız" dedi. Vali Kıraç da "EXPO demek havayolu için devrim demek. Bu hava yollarının yaptıkları faaliyeti daha çok artırmaları demek" diye konuştu. Alyamaç, Kıraç'a uçak maketi hediye etti.

EXPO'nun 'Herkes için sağlık' temasının da hatırlatıldığı toplantıda yabancı delegelerin sağlık sorunlarının çözümü için Medical Park Hastanesi sponsor oldu. Medical Park İzmir Hastanesi Başhekimi Zafer Beken, "EXPO sürecinde başarılı olursak İzmir cazibe merkezi olacak. Sağlık alanındaki başarımızı da ortaya koyacağız" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası