Ege Postası
Geri

Eczacibaşi Vitra 4'te 4 Yaparak Gruptan Çikmayi Garantiledi

 Salon: Palais des Victoires, Cannes Hakemler: Sinisa Isajlovic (Avusturya), Avelino Azevedo (Portekiz) RC Cannes: Grothues 10, SSuschke-Voight 3, Antonjevic 4, Bokan 6, Rasic 7, Centoni 11, Arcangeli (Libero), Ortschitt , Van de Vyver,...
Eczacibaşi Vitra 4'te 4 Yaparak Gruptan Çikmayi Garantiledi
Haberler / Spor
6 Aralık 2013 Cuma 00:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Salon: Palais des Victoires, Cannes



Hakemler: Sinisa Isajlovic (Avusturya), Avelino Azevedo (Portekiz)



RC Cannes: Grothues 10, SSuschke-Voight 3, Antonjevic 4, Bokan 6, Rasic 7, Centoni 11, Arcangeli (Libero), Ortschitt , Van de Vyver, Aelbrecht, Partenio.



Eczacıbaşı VitrA: Esra Gümüş Kırıcı 13, Büşra Cansu 8, Neslihan Demir 10, Senna Usic 8, Maja Poljak 15, Denise Hanke 5, Gülden Kuzubaşıoğlu (Libero),



Setler: 18-25, 21-25, 20-25 Eczacıbaşı VitrA, Avrupa DenizBank Şampiyonlar Ligi (D) Grubu'nda karşılaştığı RC Cannes'ı deplasmanda 3-0 yenerek liderliğini korudu ve gruptan çıkmayı garantiledi.



Maçın başında Eczacıbaşı VitrA, Poljak'ın blok ve atak, Senna Usic'in servis sayısıyla 4-2 öne geçti. Cannes takımı 5-5'te eşitliği sağladı. Esra'nın atak sayıları ile Eczacıbaşı VitrA ilk teknik molaya 7-8 önde girdi. Büşra ve Neslihan'ın etkili servisleriyle üstünlüğü ele alan Eczacıbaşı VitrA, farkı 4 sayıya kadar çıkardı (8-12) ve Fang ilk molasını kullandı. Neslihan'ın etkili servislerine, Maja'nın etkili blokları eklenince skor 8-15 oldu. İkinci teknik molaya takımımız 8-16 önde girdi. Oyunun ivmesini elinde tutan turuncu beyazlı ekip etkili servislere iyi blok organizasyonu yapınca skor 11-20 oldu ve Fang ikinci molasını kullandı. Cannes takımının farkı azaltmasına izin vermemek için bu sefer Micelli 15-22'de mola kullandı. Eczacıbaşı VitrA, 16-24'te set sayısını iki kez kullanamayınca Micelli ikinci molasını kullandı ve Esra'nın atak sayısıyla Eczacıbaşı VitrA seti 18-25 kazandı.



Eczacıbaşı VitrA, Büşra'nın ekili servisleriyle ikinci sete 0-2 önde başladı. Antonijevic'in etkili servisleriyle Cannes takımı 5-3 öne geçti ve Micelli molasını kullandı. Toparlanan Eczacıbaşı VitrA, 5-7 öne geçip, ilk teknik molayı da 6-8 geçti. Maja'nın etkili oyunuyla skoru 11-14 ve ikinci teknik molaya da Eczacıbaşı VitrA 12-16 önde girdi. Skor 12-17'de Çinli Antrenör Fang mola hakkını kullandı. Mola sonra ev sahibi takım toparlandı ve Grotheus'un sayısı ile durumu 14-18'e geldiğinde, Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Micelli ikinci molasını kullandı. Centoni'nin etkili servisleri ile fark 1'e düştü (18-19). Eczacıbaşı VitrA toparlanarak farkı üçe çıkardı ve Fang son molasını kullandı (22-19). Takımımız Neslihan'ın atak sayısıyla 24-20'de ilk set sayısını attı. Antonijevic'in kaçan servisi ile seti 21-25 kazanan Eczacıbaşı VitrA oldu.



Üçüncü sete de Büşra'nın etkili servisleri ile başlayan ve skoru ve 0-3'e getiren konuk takım Eczacıbaşı VitrA karşısında Fang ilk mola hakkını kullandı. Mola sonrasında toparlanan ev sahibi Cannes takımı 4-4 eşitliği yakaladı. Eczacıbaşı VitrA, Senna ve Esra'nın sayılarıyla 5-7 üstünlüğün ardından ilk teknik molaya 6-8 önde girdi. Cannes 9-9'da tekrar eşitliği yakaladı. Eczacıbaşı VitrA'nın 9-10 öne geçmesinin ardından Antonijevic'in akılllı plasesi ile skoru bir kez daha eşitledi. (10-10). Muhteşem geçen bir mücadelenin ardından ev sahibi takım Rasic ile 12-11 öne geçti ve Micelli mola hakkını kullandı. Maja'nın bloğu ve atak sayısıyla Eczacıbaşı VitrA skoru 14-14 yaptı. Cannes takımının basit hatalarıyla ikinci teknik molaya Eczacıbaşı VitrA 15-16 önde girdi. Denise'in servis sayısıyla 15-17 oldu ve Fang son molasını kullandı. Mola sonrası beraberliği getirse de (17-17), Esra ve Neslihan'ın sayıları, Centoni'nin ise hatasıyla Eczacıbaşı VitrA öne geçti (17-20). Setin sonunda Büşra'nın etkili servisleri ve Maja'nın bloklarıyla skor 18-23 oldu. Eczacıbaşı VitrA, Neslihan'ın plasesi, Antonijevic'in servis hatası ile seti 20-25 aldı, maçı da set vermeden kazandı.



Maçın en skorer ismi sekizi bloktan olmak üzere 15 sayıyla Maja Poljak olurken, Cannes takımının en skoreri 11 sayı ile Centoni oldu. os (os/fg)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası