Ege Postası
Geri

Eflani Doğa ve Kültür Şenliği hazırlıkları tamamlandı

Karabük’ün Eflani ilçesinde düzenlenecek '5. Geleneksel Eflani Doğa ve Kültür Şenliği' hazırlıklarının tamamlandığı bildirildi.Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, hazırlıklar hakkında yaptığı açıklamada, "6 Temmuz'da...
Eflani Doğa ve Kültür Şenliği hazırlıkları tamamlandı
Haberler / Genel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabük’ün Eflani ilçesinde düzenlenecek '5. Geleneksel Eflani Doğa ve Kültür Şenliği' hazırlıklarının tamamlandığı bildirildi.

Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, hazırlıklar hakkında yaptığı açıklamada, "6 Temmuz'da 5'incisi düzenlenecek Geleneksel Eflani Doğa ve Kültür Şenliği hazırlıkları tamamlandı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi gurbetteki hemşehrilerimizi ve doğa severleri ilçemize bekliyoruz." dedi.
Ayrıca, şenlik nedeniyle sılayı rahim yapacak hemşehrilerini en iyi şekilde ağırlayacaklarını dile getiren Ertuğrul, başta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin olmak üzere bir çok üst düzey misafiri ağırlayacaklarını anlattı.

Yapımı tamamlanan yeni cami, UEFA standartlarındaki sentetik çim futbol sahası ve restorasyonu tamamlanan Küre-i Hadid Camii'nin açılışını yapacaklarını belirten Ertuğrul, "MYO tabelasının dikilişini gerçekleştireceğimiz bu mutlu günümüzde Eflanili vatandaşlarımızın bizleri yalnız bırakmayacaklarına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası