Ege Postası
Geri

Ege Bölge Koordinatörü Çelik'ten AK Parti İzmir Teşkilatı'na mesaj var!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ege Bölge Koordinatörü, Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Çelik, “İzmir’i yakından takip ediyorum. Genel seçimlerde İzmir’de üstün başarı bekliyoruz. Teşkilatımızın tüm mensupları gayret ederek başarıyı sağlayacaklardır, ben buna inanıyorum” dedi.
Ege Bölge Koordinatörü Çelik'ten AK Parti İzmir Teşkilatı'na mesaj var!
Haberler / Yerel Politika
25 Ekim 2014 Cumartesi 12:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ege Bölge Koordinatörü, Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Çelik, AK Parti İzmir İl Yürütme Kurulu ile bir toplantı gerçekleştirdi. İzmir’i dikkatle izlediğini belirten Çelik, AK Parti İzmir İl Ana Kademe, Gençlik ve Kadın Kolları yönetimlerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kongre sürecine girildiğini hatırlatan Çelik, “5. Olağan Kongre sürecindeyiz. Delege seçimlerimizi tamamladık. Önce ilçe kongreleri, ardından da il kongrelerini gerçekleştireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, birer demokrasi şöleni şeklinde gerçekleştireceğimiz ilçe ve il kongrelerimizin, demokrasimize, partimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İzmir’i yakından takip ediyorum. Genel seçimlerde İzmir’de üstün başarı bekliyoruz. Teşkilatımızın tüm mensupları gayret ederek başarıyı sağlayacaklardır, ben buna inanıyorum” dedi.
Kongrelerde kazanan AK Parti ve İzmir olacak
AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican da Çelik’in ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, “AK Parti İzmir İl Teşkilatı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. 5. Olağan Kongremiz öncesinde geçen hafta mahallelerimizde delege seçimlerimizi gerçekleştirdik. Belirlenen takvim doğrultusunda önümüzdeki ay ilçe kongrelerimizi bitirmeyi hedefliyoruz. 21 Ocak 2015 tarihinde de Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla İzmir İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. AK Parti İzmir İl Teşkilatı tek vücut oldu, demokrasinin tüm güzelliklerinin yaşanacağı kongrelere gidiyor. Teşkilatımız büyük bir uyum ve ahenk içerisinde. Birlik ve beraberliğimiz devam edecek, kongrelerin sonucunda kazanan AK Parti olacak, İzmir olacak. Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcımız ve Ege Bölge Koordinatörümüzün ziyareti bizi onurlandırdı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası