Ege Postası
Geri

Ege Mahallesi’nde bin kişilik iftar sofrası

Konak Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla Ege Mahallesi’nde bin kişilik iftar sofrası kurdu.
Ege Mahallesi’nde bin kişilik iftar sofrası
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Haziran 2016 Çarşamba 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Roman vatandaşların çoğunlukta yaşadığı mahallede düzenlenen iftara Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı. İftar öncesi masaları gezen Başkan Pekdaş’a mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşların adeta bağırlarına bastığı Pekdaş, gösterilen sıcak ilgiye karşılık olarak onlarla bol bol sohbet etti. Ege Mahallesi Muhtarı Kemal Ersun, dostluk, dayanışma ve paylaşımın vurgulandığı iftar yemeğinin düzenlenmesini sağlayan Başkan Pekdaş’ın kendilerine her zaman destek olduğunu dile getirerek, "Bu yıl da çok güzel bir organizasyona imza attık. Sevgili Başkanımız Sema Pekdaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Aynı sofra etrafında buluştuk ve Ramazan’ın kardeşlik ve dayanışma ruhunu bir kez daha yaşadık" dedi. Okunan ezanla birlikte aynı sofrada buluşan mahalle sakinleri hep birlikte oruç açtı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası