Ege Postası
Geri

Ege Üniversitesi öğrenci köyünü sağlık personeline tahsis etti

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, öğrenci köyündeki 285 odayı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele eden sağlık çalışanlarına tahsis ettiklerini bildirdi.
Ege Üniversitesi öğrenci köyünü sağlık personeline tahsis etti
Haberler / Güncel
15 Nisan 2020 Çarşamba 12:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Budak, yaptığı yazılı açıklamada, üniversite hastanesinde Kovid-19'a karşı cansiparane görev yapan hekiminden hemşiresine, mutfak çalışanlarından hasta danışmanlarına, güvenlik görevlilerinden temizlik görevlilerine kadar herkesin canla başla çalıştığını belirtti.

Sağlık çalışanlarına teşekkür eden Budak, şunları kaydetti:

"İçinde bulunduğumuz salgın dolayısıyla öğrenci köyünde bulunan toplam 285 odayı sağlık personelimizin ikametine tahsis ettik. Öğrenci köyümüzde kalan sağlık çalışanlarımızın bütün ihtiyaçlarını üniversitemiz karşılıyor. Bu kapsamda çalışanlarımızın günde üç öğün yemekleri de mutfağından karşılanıyor. Bunların yanı sıra hasta yemekleri, diyet yemekler, akşam yemekleri bu kumanyalardan ayrı, sıcak yemek olarak ayrıca servis ediliyor."

Hastane mutfağındaki yemeklerin gıda uzmanları gözetiminde hazırlandığını belirten Budak, buradaki çalışanların da her türlü önlemi aldığını vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası