Ege Postası
Geri

Ege başkanları Kılıçdaroğlu ile buluştu

Ankara'daki 8 Ege İlinin 2005 yılında oluşturduğu EGEM Platformu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.
Ege başkanları Kılıçdaroğlu ile buluştu
Haberler / Güncel
28 Eylül 2017 Perşembe 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede dernek başkanlarına CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır eşlik ederken, görüşmeye EGEM Platformu Dönem Başkanı ve Afyon dernek Başkanı Mehmet Ali Özerkan, Platform Dönem Başkan Yardımcısı ve İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu, Aydınlılar Derneği Başkanı Halil Apaydın, Kütahyalılar Dernek Başkanı Nuri Uygun, Manisalılar Dernek Başkanı Recep Gezinti, Denizliler Dernek Başkan Vekili Hamit Oğuz ile Uşaklılar Dernek Başkan Vekili Ayşe Cöner katıldı.

Görüşmede Kılıçdaroğlu'na EGEM Platformu faaliyetleri ile derneklerin illeri hakkındaki görüşleri ifade edilirken, Kılıçdaroğlu'da Ege Bölgesinin Ankara'da bir arada temsil edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kılıçdaroğlu, Ege'nin kültürünün ve çağdaşlığının aydınlık Türkiye mücadelesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Ziyarette Kılıçdaroğlu, bu yıl onuncusu, 18-22 Ekim tarihlerinde düzenlenecek "Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri" etkinliğine davet edildi. 

EGEM Platformu Dönem Başkanı Mehmet Ali Özerkan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “siyasi parti lider ve temsilcilerine ziyaretlerinin devam edeceğini” aktardı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası