Ege Postası
Geri

Ege'de bir akademisyenin masasına mermi bırakıldı

MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Ege Üniversitesi akademisyenlerinden Doç. Dr. Serkan Acar’ın masasına kurşun bırakılması sonrası üniversite yönetimine yüklendi. MHP’li Kalyoncu’dan Ege Üniversitesi’ne tepki
Ege'de bir akademisyenin masasına mermi bırakıldı
Haberler / Güncel
17 Mart 2020 Salı 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Ege Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serkan Acar’ın ders yapacağı sınıftaki masaya mermi bırakıldı. Bu olay sonrası konuyu yargıya taşıyarak suç duyurusunda bulunan Acar sosyal medya hesabından, yaşadıkları şu sözlerle anlattı:

“Dün saat 14.35'te Rusya Tarihi dersini anlatmak üzere Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nin 1303 numaralı dershanesine gittim. Masamın üzerine bir mermi çekirdeği bırakılmıştı. Ders çıkışında durumu resmi bir yazıyla idareye bildirdim. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağım. Yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. Fakat şu bilinsin isterim; hayatım boyunca hiç kimseye boyun eğmedim, bundan sonra da eğmeyeceğim! Başkanı olduğum Genel Türk Tarihi Anabilim Dalı, merhum Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun kanının kahpeler tarafından akıtıldığı kürsüdür. Kısacası; olacak olan olur. FETÖ'nün köpeklerine, kahpe döllerine sesleniyorum: Beni buradan asla kaçıramayacaksınız”

Akademisyen Acar’ın paylaşımının hemen ardından, geçmiş dönem Ege Üniversitesi’nde Rektör Yardımcılığı yapmış MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu’dan üniversite yönetimine tepki geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada üniversite yönetimine yüklenen MHP’li Kalyoncu, “Doç. Dr. Serkan Acar’ı yönetimden arayıp soran olmadığı gibi görüşme talebi de kabul edilmiyor. Bu Nasıl bir yönetim, hocalarımızın güvenliği ile ilgilenen yok. Emniyet güçleri gerekeni yapıyor teşekkür ediyorum kendilerine. Takipçisi olacağız” ifadelerini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası