Ege Postası
Geri

Ege mutfaklarında Buca farkı

Yeni Asır’ın düzenlediği 4. Ege Mutfak Zirvesi’n de bu yılda yer alan Buca Belediyesi kendine has lezzetlerin yer aldığı standıyla fark yarattı.
Ege mutfaklarında Buca farkı
Haberler / İzmir
16 Aralık 2012 Pazar 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİRGeleneksel Ege Mutfak Zirvesinin 4. yılında katılımcılarını ağırlayan Buca Belediyesi, Bucanın kültürüne has lezzetleri sergiledi. Kültürpark 4 no lu salonda vatandaşları karşılayan Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, katılımcılara yemek ikramında bulundu. Her yıl düzenlenen mutfak zirvesinde değişik lezzet örnekleriyle yer alan Buca Belediyesi bu yılda katılımcılara Boşnak böreği ve çeşitli zeytinyağlı ürünlerin ikramında bulundu.

Başkan Ercan Tatı, farklı kültürlerin bir arada kardeşçe yaşadığı Buca’da farklı lezzetlerinde yer aldığının altını çizerek zeytinyağlısından hamurlusuna birçok lezzeti katılımcılara sundu. Başkan Tatı’nın yer aldığı stantta eşi Oya Tatı’da kendisini yalnız bırakmadı.

Başkan Ercan Tatı, yemek zirvesine katılan yurttaşlara da bir sürpriz yaparak ocağın başına geçti. Tatı, kendi elleriyle yaptığı yemekleri vatandaşlara ikram etti. 

Buca Belediyesi standını ziyaret eden İzmir Valisi Cahit Kıraç’ı da ağırlayan Başkan Tatı Vali Kıraç’a Buca’nın organik zeytinyağlarının yer aldığı örnekleri sundu. Vali Kıraç sonrası Buca standını Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak da ziyaret etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası