Ege Postası
Geri

Ege sallandı

Bugün saat 11.17'de deprem meydana geldi. 4.5 büyüklüğündeki deprem merkez üssünün Ege Denizi'nde Kuşadası açıkları olduğu belirtildi. Sarsıntı, İzmir'in yanı sıra çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Vatandaşlar korku ve heyecan yaşadı
Ege sallandı
Haberler / Güncel
26 Temmuz 2018 Perşembe 11:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Ege, saat 11.17'de meydana gelen depremle sallandı. Depreme evlerinde ve işyerlerinde yakalanan vatandaşlar korku ve heyecan yaşadı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre 4.5 büyüklüğündeki depremin merkez üssünün Ege Denizi'nde Kuşadası açıkları olduğu belirtildi. Yerin 6.8 kilometre derinliğinde olan deprem, Kuşadası'nın yanı sıra İzmir'de, ayrıca çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Korkuya neden olan deprem hasara yol açmadı. 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Sisam Adası, büyüklüğünü ise 4.4 olarak açıkladı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası