Ege Postası
Geri

Ege'yi uykudan uyandıran deprem!

Kütahya'nın Simav ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Ege'yi uykudan uyandıran deprem!
Haberler / Ege
9 Ekim 2025 Perşembe 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre saat 02.54’te merkez üssü Kütahya'nın Simav ilçesinde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 12.1 kilometre derinliğinde kaydedilen sarsıntı, çevre ilçelerde de hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. 

VALİ IŞIN: OLUMSUZ BİR DURUM YOK

Kütahya Valisi Musa Işın, Simav ilçesinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından saha çalışması yapıldığını ve herhangi bir olumsuz vaka ile karşılaşılmadığını açıkladı. Vali Işın, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bugün saat 02.54’de merkez üssü İlimiz Simav ilçesi Maden köyü olmak üzere 4.9 büyüklüğünde meydana gelen depremde, sahada yapmış olduğumuz incelemede şu ana kadar olumsuz bir vaka ile karşılaşılmamıştır. Hemşehrilerimize geçmiş olsun. Allah ülkemizi korusun” dedi. Depremin ardından polis ve jandarma ekiplerinin depremin merkez üssü ve diğer bölgelerde araştırması sürüyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası