Ege Postası
Geri

Ege’de fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Denizi’nin kuzey ve güneyinde fırtına uyarısında bulundu. Fırtınanın bu akşam saatlerinden sonra başlamak üzere yarın akşam saatlerine kadar sürmesinin beklendiği belirtildi.
Ege’de fırtına uyarısı
Haberler / Güncel
22 Eylül 2021 Çarşamba 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ege Denizi’nde fırtına uyarısı yaptı.

Yapıla uyarıda Kuzey Ege’de, bugün akşam saatlerinden sonra, Güney Ege’de ise yarın öğleden sonra başlamak üzere saatte 50-75 km hızla esmesinin beklendiği belirtildi. 

Yapılan uyarıda şu ifadelere yer verildi;
“Kuzey Ege’de rüzgarın; bugün (Çarşamba) akşam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğudan etkisini artırarak 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, yarın (Perşembe) sabah saatlerinde etkisin kaybetmesi beklenmektedir.

Güney Ege’de rüzgarın; yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra etkisini artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası